1 September 2010, Wednesday (續)


~ 名護市 ~

第四站--Kariyushi Beach!!!

導遊4PM放我地返酒店, 我地仲有2小時可以去Marriott的私人沙灘玩下...

係LOBBY有專車接送...



終於可以入去啦...




興奮到飛起...


玩下「戀戀沖繩」FEEL先, 哈哈...

Toro貓BB都唔同我地癲, 全程坐係沙灘椅靜靜享受日落美景...

HONEY好鐘意呢張沙龍...

去沙灘玩完好肚餓, 買咗沖繩「杯麵」上房嘆... 實情... 「杯」同「麵」都錯... 第一, 佢係碗唔係杯, 第二, 佢係烏冬唔係麵, 配埋巨蜂梳打, 好正正正正正呀!!!
(以上純粹係一個烏冬痴兼巨蜂痴嘅COMMENT, 不適宜用作參考, 哈哈)


嘆完烏冬同巨蜂梳打, 就要衝去享受Marriott的SPA... Yeah!!!

如果又再去食慢吞吞嘅琉球料理, 食幾道菜要食成2個鐘, 就冇時間去嘆SPA架啦... 團費包咗一次架嘛, 唔嘆咪好唔抵, 啱唔啱先, 哈哈...


沖繩「12級颱風」2010 の 總匯 http://www.kenmerry.com/2010/09/102010.html
創作者介紹
創作者 kenmerry 拉姑 的頭像
kenmerry 拉姑

Ken & Merry 為食男女,遊走世界!!!

kenmerry 拉姑 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()